Conagromas a expus trei modele de tractoare Lovol la Moldagrotech-2019

În perioada 13 – 16 martie dealerul oficial Lovol în Moldova, compania Conagromaș, a prezentat la expoziția anuală Moldagrotech-2019 Spring trei modele de tractoare, agregate cu diferite utilaje.

Lovol TD-904 este deja bine cunnoscut fermierilor din țara noastră. Acesta este un tractor destul de greu, universal, care este compatibil pentru diferite tipuri de lucrări. El este folosit la câmp, la transportare și la lucrări de încărcare-descărcare. Tractorul este produs sunb un aspect nou, european, cu-n nivel de confort contemporan, care nu cedează multor altor tractoare moderne europene. Miezul acestui tractor este nu mai puțin avansată – motorul Perkins, ambreiajul LUK, transmisia Massey Ferguson, puntea din față DANA și mulți alți parametri destoinici, utilizați la asamblarea acestui model.

Modelul de tractor Lovol TB-454 completat cu încărcător frontal – Hydromet, Polonia – a fost expus la expoziția din Chișinău pentru prima oară. Acesta este un tractor universal, care poate fi evidențiat prin cabina ermetică de generația a doua, dotat cu filtre, ceea ce-i permite operatorului să lucreze în condiții de lucru confortabile. Comoditatea și siguranța conducerii la acest model sunt dezvoltate la un nou nivel datorită noului levier de direcție cu o ergonomică foarte reușită. Sistemul de rulare simplu și intuitiv înțeleasă permite concentrarea într-o măsură completă asupra lucrului. Motorul sigur și puternic, fără turbină, are un moment de rotație mare. La expoziție modelul de tractor Lovol TB-604 a fost agregat cu cultivatorul CRM9 (Maggio, Italia). Lovol TB-604 posedă parametrii similari în ceea ce ține de confort și siguranță, diferențiindu-se prin puterea mai mare, momentul de rotație și capacitate de ridicare mai mare, precum și cabina de generația a treia din dotare.

Succesul tractoarelor Lovol în Moldova își continuă ascensiunea. Conform totalurilor anului precedent această marcă a atins o cotă substanțială pe piața de tractoare din țară în segmentul de putere corespunzător. Deja și-n acest sezon tractoarele Lovol rămân a fi deficitare datorită cererii mare. Compania Conagromaș tinde de a livra maxim posibil tehnica Lovol în Moldova, dar din cauza cererii mari la etapa actuală activează sistemul de pre-comandă.