Anul 2004

11

Anul 2004

La cea de a zecea aniversarea a companiei, LOVOL a extins din nou producția și a introdus pe piață noi modele de tractoare și excavatoare.
Read More
11

Anul 2004

Compania LOVOL deschide o nouă direcție strategică – producerea de echipamente speciale. Structura companiei începe procesul de diversificare. A fost înființată filiala Lovol Heavy Industries Co., Ltd.
Read More
11

Anul 2004

Compania continuă să exploreze noi piețe de producție de înaltă tehnologie și introduce propriile tricicle. Se formează trei substructuri separate ale societății: mașini agricole, mașini de construcții și vagoane.
Read More
11

Anul 2006

Dezvoltarea cu succes a producției de noi tipuri de echipamente continuă. În anul 2006, compania Lovol a lansat o noua fabrică, specializată în producția de excavatoare în orașul Qingdao.
Read More
11

Anul 2006

LOVOL atinge un nou nivel de relații cu Statul. Acolo, pentru prima dată, compania a semnat un Acord cu Ministerul Agriculturii în vederea înființării unui centru național de servicii de informare.
Read More
11

Anul 2006

LOVOL a organizat ceremonia de lansare a mărcii internaționale. Denumirea companiei a fost înlocuită cu Foton Lovol International Heavy Industry Co, Ltd. A început a fi utilizată oficial marca „LOVOL”.
Read More
11

Anul 2008

În prima decadă a companiei, LOVOL a extins din nou producția și a introdus pe piață noile modele de tractoare și excavatoare.
Read More
11

Anul 2009

Superioritatea atinsă de către companie a fost înregistrată simbolic prin participarea a trei tipuri de produse LOVOL (combina Gushen, tractor și bicicletă electrică Jingge) în parada solemnă cu prilejul celei de-a 60-a aniversări a înființării Noii Chine.
Read More
11

Anul 2010

Accesul reușit la piețele internaționale și valorificarea cererii intra-chineze au dus la o producție anuală de 200 mii de unități. În același an, compania a produs a 350 000-a combina de recoltat grâu Maike.
Read More