FOTON continuă să cîștige piața Moldovei

Vânzările de tractoare FOTON LOVOL din Republica Moldova arată o creștere constantă. Până la sfârșitul anului 2014 distribuitorul oficial FOTON LOVOL din Republica Moldova Conagromas, a înregistrat o crestere a vânzărilor de 18,5%. Cea mai mare cerere de mașini Foton sunt în regiunile nordice ale Republicii Moldova („campionii” – raioanele Dondușeni și Briceni). Gospodăriile ce activează în horticultură și viticultură continuă să se orienteze spre acest brand, ce demonstrează cel mai optimal raport dintre preț- calitate – fiabilitate.

Cel mai popular model din Republica Moldova la sfârșitul anului 2014 este tractorul FOTON LOVOL FT 454. Acest model este conceput pentru munca adițională în vii și livezi. Mai mult, el este popular în gospodăriile mici și după specialitatea sa înlocuiește complet T40.

Reorientarea agricultorilor autohtoni spre modernizare și economie LOVOL FOTON, este asigurată de serviciu client service Conagromas, precum și livrarea de întreaga gamă de piese de schimb originale furnizate de distribuitorul oficial al celei mai mari companii din China pentru producția de mașini agricole.

FOTON piața Moldovei