Foton Lovol: tractor chinezesc numărul unu!

Foton Lovol International Heavy Industry Co., Ltd. (sau Foton Lovol) este un producător chinez de utilaje agricole, construcții și vehiculele specializate cunoscut în toată lumea. În anul 2014 compania a obținut veniturile în mărimea de 285 milioane de dolari SUA ocupînd locul 64 printre 100 din cele mai mari întrprinderi chinezești.

Analiștii în domeniul au calificat-o drept ” o întreprindere cu tehnologii performante de importanță națională”, iar centralul de cercetare a întreprinderii drept ”un centru recunoscut al tehnologiilor inovaționale „. În plus, produsele Foton au fost premiate la numeroase expoziții din China și internaționale.

Tmp de 11 ani volumul vânzărilor de combine agricole plasează compania Foton pe locul întîi in industria producătoare chinezească, deținîndo cotă 70% pe piața Republicii Populare Chineze. Timp de 7 ani compania este un lider necontestat în producerea de tractoare, tricicluri. încărcătoare, excavatoare și instalații de foraj rotativ.

Astăzi producția Foton estereprezenttată pe cinci continente, în 112 de țări, inclusiv și în Republica Moldova.

Agropiese TGR Grup – reprezentantul oficial Foton în Republica Moldova, oferă gamă largă de tractoare Foton direct de la acest producător. Fermierii Moldovei au fost impresionați de calitatea, tehnologii moderne și prețul accesibila tehnicii Foton.

FOTON – mic, dar voinic!

Foton Lovol