În anul 2021, tractoarele de mare putere LOVOL vor fi dotate cu faruri LED pentru iluminatul principal

LOVOL îşi menţine cadenţa, îmbunătățind permanent producția de tractoare. Începând cu sfârșitul anului 2020, tractoarele LOVOL cu o capacitate cuprinsă între 90 și 130 CP vor fi echipate cu completul de faruri LED standard. Primul model pe care sunt instalate astfel de faruri a fost tractorul LOVOL 1304 (vezi video).

Farurile LED cu fază scurtă și cu fază lungă vor permite să fie asigurată iluminarea suplimentară adecvată a zonei de lucru în timpul nopții și să fie îmbunătățit iluminatul principal pentru deplasarea vehiculului pe timp de noapte. Farurile de model nou cu o putere de 27W oferă o rază de iluminare de 60 de metri, iar farurile la 48W – o rază de iluminare de 100 de metri.

Temperatura de culoare a farurilor LED, montate pe tractoare LOVOL, oferă o vizibilitate bună, fără pete de lumină, pe orice suprafață. Carcasa robustă din aluminiu asigură protecție împotriva deteriorărilor mecanice și o răcire sigură. Rețineți că farurile LED consumă cu mult mai puțină energie faţă de farurile cu halogen. Acest lucru reduce sarcina pe generator, cablurile instalației electrice a tractorului și economisește combustibilul.

Avantajele strategice ale tractoarelor Lovol sunt calitatea la nivel mondial și o tehnologie modernă la un preț accesibil.

tractoarel LOVOL vor fi dotate cu faruri LED