În luna iunie Conagromaș va expune noul tractor Lovol 824 din generația a treia

În luna iunie a acestui an în Republica Moldova pentru prima oară va fi prezentat tractorul Lovol 824 – tractor universal pentru gospodării cu diferit profil. Acesta este un vehicul modern care posedă un nivel European de confort, calitate și productivitate și-n acelați timp – un preț atractiv.

lovol 824

Lovol 824 deține un motor cu aer asiprat forțat (turbină), analog motorului Perkins (SUA), cu o putere de 82 cai putere. Motorul posedă o rezervă mare a momentului de rotație.

La fel tractorul are o cutie de viteze puternică cu-n diapazon larg de transmisii, 16 – înainte și 4 – în spate.

lovol 824

Ambreiajul cu două discuri este produs de compania germană LUK și asigură un termen îndelungat de exploatare.

lovol 824

Tractorul este dotat cu o cabină modernizată de generația a treia cu-n aspect contemporan. Noua cabină creează condiții bune pentru operator, având în vedere ermeticitatea, izolarea fonică și aspirarea aerului condiționat.

lovol 824

Puntea din față este proiectat în modul de a minimiza raza de întoarcere, la bază folosind experiența producătorilor italieni.

Ce privește prețul acestui nou produs, Lovol 824 va crea o concurență reală modelelor clasice de tractoare marca Belarus 82 și va deveni unul dintre cele mai solicitate și accesibile modele pe piața din Moldova.

lovol 824

Prima partidă de tractoare Lovol 824 va fi livrată în Moldova chiar la mijlocul lunii iunie.