In Moldova au inceput vinzarile flagmanului Lovol 1304

Conagromas SRL – dealer exclusiv Lovol International Heavy în Moldova anunță lansarea vânzărilor în tara noastră a noutăţii anului, pionerul liniei de model – tractorul Lovol 1304. Pentru prima dată, Lovol 1304, cu 130 cai putere, a fost prezentat la expoziția Agritechnika-2017 din Hanovra, iar acum este disponibil pentru clienții din Moldova.

Tractor Lovol 1304

Tractorul Lovol 1304 este echipat cu un motor cu 6 cilindri, cu turbină. Acest motor este fabricat conform licenței Perkins, puterea lui fiind de 130 CP. Setul de tractor include un ambreiaj dublu de la LUK, o cutie de viteze 16F + 8R cu reversor şi sistem de suspendare armat în spate. Lista echipamentului standard include un arbore al prizei de forță pentru opt șlițuri și puntea din față fiabilă Dana (fabricată în Italia). Tractorul Lovol 1304 are o cabină ergonomică completă, dotată cu un scaun confortabil Grammer (fabricat în Germania).

La cererea clientului, Lovol 1304 poate fi echipat suplimentar cu aparat de aer condiționat. Pentru această mașină au fost dezvoltate următoarele echipamente: încărcător frontal, lamă, plug, pulverizator și distribuitor de îngrășăminte.

Distribuitorul exclusiv al tractoarelor Lovol din Moldova este Conagromas SRL. Vânzările și serviciile sunt executate prin intermediul filialelor Agropiese TGR în toată Moldova.