Lovol 824 numit bestseller-ul corporației din anul 2020

Modelul Lovol 824 din momentul lansării în producere și-a găsit nișa sa în multe regiuni din lume. Deosebit de rapid are loc introducerea acestui model în gospodăriile agricole ale țărilor în curs de dezvoltare, datorită prețului concurențial și nivelului de neatins al calității, confortului și funcționalului din segmentul său de preț.

Lovol 824 – este un model foarte atrăgător la exterior, cu-n aspect modern și nivel îanlt de confort. Corporația Lovol comunică că la ora actuală acest model este un bestseller. Această mașină posedă un motor modern cu turbină cu o putere de 83 CP care a fost proiectat în partenariat cu inginerii europeni și se caracterizează printr-un consum jos de combustibil.

Un alt avantaj indiscutabil al tractorului este sistemul hidraulic aparte de transmisie. Aceasta permite diminuarea cheltuielilor pentru deservire (schimb de ulei) și mărirea siguranței tractorului în întregime.

Este un tractor universal, multifuncțional pentru gospodării agricole de diferit calibru. Cei de la Lovol sunt încrezuți că introducerea acestei mașinii face posibil susținerea dezvoltării agriculturii pe timp de criză și ca fermierii să obțină un avantaj concurențial simțitor.

Tractor Lovol 824