Lovol a prezentat trei modele ale sale la Ziua Cîmpului Sanctum

La 11-13 August compania Conagromaș a participat la Ziua Cîmpului, oraganizată de către compania Sanctum. Evenimentul a durat trei zile și a atras mulți fermieri din întreaga republică. La standul companiei au fost expuse trei modele de tractoare Lovol: TH854, TD1104 și TD1304. Toate trei modele sunt utilizate în domeniul agricol și sunt destinate pentru gospodării mici și mijlocii.

Atracția centrală a companiei a fost noul tractor – TH 854. Acest model a fost importat în țara noastră pentru prima dată și a venit să-l înlocuiască pemodelul TA824. Modelul se comercializează în lumea întreagă, inclusiv și pe piețe cu concurența foarte ridicată precum în SUA și UE. Tractorul are un aspect modern, actual, iar condițiile de lucru în el au fost îmbunătățite pentru a mări nivelul de confort al operatorului. Modelul este dotat cu o cabină panoramică cu-n panou de bord bine gândit, aer condiționat și sistem de filtrare a aerului în cabină. Tractorul are un motor de 85 CP, producere proprie, cu turbocompresor; cutia de viteze cu sincroni cu 12 viteze înainte și 12 în spate, cu revers, un ridicător hidraulic ranforsat pe spate cu doi cilindrii hidraulici, distribuitor hidraulic cu 3 secții, trei perechi de ieșiri hidraulice, un carter comun a sistemului hidraulic cu sitemul de transmisie. Masa totală a tractorului este 4 tone, inclusiv cu greutățile adiționale față și spate.

Acest model de tractor poate fi utilizat la toate tipurile de lucrări, inlusiv la erbicidare și prelucrarea între rânduri fără cheltuieli suplimentare de cumpărare a roților speciale înguste. Managerii planificăca acest tractor să aibă priză la fermieri și ca să creeze o concurență serioasă tractoarelor Belarus din acest segment.

Lasati un comentariu