Lovol lansează primul său tractor de 220 CP

În anul 2020, Lovol lansează pe piaţă modelul pilot cu o capacitate de 220 de cai-putere – tractorul Lovol 2204. Este un tractor mare puternic, dotat cu un motor chinez modern de 6,75 litri. Într-un cuvânt, o mașină modernă cu o funcționalitate excepțională și design modern.

Setul de dotări standard al tractorului Lovol 2204 include frâne pneumatice, sincronizator al cutiei de viteze și cabină confortabilă, modernă, dotată cu sistem de aer condiționat. Masa totală a tractorului este de 8690 kg. Pentru acest model este prevăzută posibilitatea instalării roţilor duble spate. Tractorul îndeplineşte standardele de mediu pentru emisiile de substanțe nocive – Euro3. Lovol 2204 va fi disponibil pe piața noastră în a doua jumătate a anului 2020.

Tehnologiile moderne, calitatea și accesibilitatea echipamentelor Lovol au câștigat încrederea fermierilor moldoveni. Numai anul trecut, vânzările de Lovol în Moldova au crescut cu 60 la sută. Lovol ocupă un segment impunător pe piața noastră de tractoare cu puterea de 50 – 100 CP, acest brand fiind popular, mai ales, gospodăriile pomicole şi viticole. De astăzi, Lovol cu modelul său 2204 devine o provocare serioasă pentru concurenții din segmentul de 220 CP.

tractor Lovol 220 c.p.