Noul LOVOL TD 110: putere și confort de ultima generație

Compania Conagromaș prezintă exclusiva noutate a concernului LOVOL – tractorul Lovol TD110. Această tehnică se caracterizează prin greutatea și dimensiunile de gabarit mărite, ceea ce-l face să fie o mașină înalt efectivă în larga lui utilizare – pe câmpuri, livezi și construcții.

Acest model dă dovadă că concernul tinde să formeze un brand de clasă mondială cu standarde ale confortabilității de premium-class. Tractorul este dotat cu o cabină confortabilă modernă din generația a-3-a, cu-n aspect elegant și cu o vizibilitate de 360 grade. LED-farurile, materialele calitative de tapițerie, condiționerul – toate acestea fac ca tractorul Lovol să fie nu doar un ajutor înalt efectiv, ci și ca acesta să îndeplinească toate cerințele ce țin de ergonomica acestuia.

Noul tractor puternic Lovol TD este dotat cu-n motor inovațional cu 4 cilindri, produs după tehnologii Perkins, cu-n consum redus de motorină la diferite puteri ale tractorului. Lovol TD110 este echipat cu-n ambreiaj LUK, de producere germană cu o rezervă mare a momentului de rotație și capacitatea mare de trecere. Cutia de viteze are transmisii – 16+8, care permit alegerea mult mai precisă și flexibilă a vitezei necesarepentru îndeplinirea lucrării agricole.

Compania Conagromaș a început deja importarea noului TD110 în Moldova și a primi cererile de comandă din partea clienților.

tractor Lovol TD110