Prezentare a noului tractor Lovol LV 454 la seminarul de la Făleşti

La 17 septembrie în una din cele mai mari gospodării din regiunea de nord a Moldovei, în satul Rediul de Sus a avut loc seminarul privind utilizarea tehnologiilor noi în agricultură. La eveniment a participat compania Conagromas, care reprezintă în ţara noastră tehnica agricolă Lovol.

Drept exemplu de soluţie eficientă pentru livezi a fost prezentat în premieră în Moldova tractorul Lovol LV454 – o noutate absolută pentru piaţa noastră.

Tractoarele Lovol LV 454 se disting din multitudinea celorlalte printr-o serie de avantaje la lucrarea livezilor şi viilor. Ele sunt compacte, uşor de manevrat, în plus mai posedă şi o putere de ridicare impunătoare. Tractoarele Lovol 454 mai sunt şi comode în întreţinere tehnică. Ele sunt dotate cu motoare diesel, cu patru cilindri, ce dezvoltă o putere de 45 CP, instalaţie de răcire cu lichid şi cutie de viteze 12+12.

Conagromas, dealer oficial al companiei Lovol în Moldova, formează pentru clienţii săi un preţ exclusiv la tractoarele producătorului chinez de top şi asigură proprietarilor Lovol o deservire profesionistă a întregului ciclu.

tractor Lovol LV 454