Recunoașterea la nivel mondial continuă: tractoarele Foton Lovol cuceresc piețele din Africa

Compania Foton Lovol a participat la forumul de investiții – „China – Africa de Sud” în Johannesburg (Republica Africa de Sud). Acest forum internațional i-a oferit companiei Lovol posibilități suplimentare de extindere și dezvoltare ale activității sale în Africa.

In anul 2005, pentru prima data compania Foton Lovol activeaza în străinătate. De atunci, ea se extinde rapid în comerțul mondial. Africa fiind o piață strategică importanta. Foton Lovol intenționează să dezvolte industrializarea sectorului agricol a continentului african. Au trecut deja 10 ani din ziua cind a fost exportata prima combina cu marca Foton, in 2005, la acel moment compania chineză a livrat în Africa combine si tractoare Foton de sute milioane de euro.

Utilaje agricole Foton Lovol se bucură de cererea tot mai mare printre treizeci de țări africane (cum ar fi Algeria, Libia, Africa de Sud, Mali, Sudan, Kenya, Tanzania, Congo). În momentul de față, cota de piață în Africa constituie o treime din exportul brut al companiei Foton Lovol.

Lovol Africa