Conagromas prezintă tractorul Lovol TB 454 pentru gospodăria comunală

Tractorul Lovol TB 454 este o mașină potrivită nu numai pentru lucrările agricole. Datorită compactității, fiabilității și eficienţei economice acest model este o ofertă atractivă pentru gospodăria comunală. Setul tractorului pentru serviciile este prevăzut cu un motor cu patru cilindri, având capacitatea de 45 cai-putere. Lovol TB 454 poate fi dotat suplimentar cu o gamă largă de echipamente utilitare – încărcător, lamă, perie și multe altele. Echipamentul atașat este conectat la un sistem de montare în trei puncte la un PTO cu 2 viteze 540/1000 rpm. Dacă echipamentul agregat are propriul sistem hidraulic, atunci pe tractor este prevăzut un rezervor special cu ulei hidraulic.

Vehiculul comunal pe bază de Lovol TB 454

Lovol TB 454 a fost proiectat de filiala europeană a companiei Lovol. Proiectarea mașinii este realizată în stil european, unde este bine chibzuit fiecare detaliu mic: capota se deschide cu ajutorul amortizoarelor de gaz; cabina este spațioasă și încălzită, cu izolare fonică; în cabină este instalat un filtru de aer, astfel încât atunci când lucrați cu pulverizatoare, aerul din tractorul comunal rămâne curat.

Vehiculul comunal pe bază de Lovol TB 454 se caracterizează printr-un confort sporit. Cabina are trapă pentru ventilație, scaun reglabil și radio; manetele pentru controlul mașinii și echipamentelor sunt amplasate în cabină. Cabina tractorului Lovol TB 454 este complet ermetică, astfel încât e posibil să se lucreze în orice condiții meteorologice.