Deservire tractoarelor Lovol

Service și piese

Tractoare Lovol si piese de schimb din China  >  Service și piese >  Deservire tractoarelor Lovol

Deservire tractoarelor Lovol

harta centrelor de Deservire a tractoarelor Lovol

La etapa actuală de dezvoltare a agriculturii este extrem de important nu numai să se folosească mașini de înaltă calitate, ci să fie asigurată deservirea lor la nivel profesional, în timp util, la un cost rezonabil și pe parcursul întregului ciclu de utilizare. Compania Conagromas își dezvoltă sfera serviciilor astfel, încât fiecare client, în orice regiune a țării, să beneficieze de servicii de calitate.

Principala sarcină a Serviciului de intervenţie Conagromas este reducerea perioadei staționărilor neproductive și maximizarea duratei de funcționare a tractoarelor Lovol. Serviciul de intervenţie al companiei Conagromas asigură suportul tehnic al întregului parc de tractoare Lovol din Moldova și garantează plecări la timp pe tot parcursul anului, indiferent de sezon, sau de condițiile meteo.

Inginerii și mecanicii Conagromas sunt experți profesioniști în domeniu, care poartă întreaga responsabilitate pentru fiecare reparație. Cunoștințele și abilitățile personalului de serviciu evoluează în mod constant, din contul experienței și sistemului de formare continuă pe care Conagromas l-a constituit în comun cu Lovol.

Pentru a maximiza implementarea completă a obiectivelor, Conagromas dezvoltă continuu o structură regională de servicii. Actualmente, compania dispune de o bază extensivă de reparații în capitală, care este asigurată 100% din punct de vedere tehnic cu toate uneltele și echipamentele necesare.

Echipele regionale, mobile, de prestare a serviciilor din Edineți, Drochia, Bălți și Cahul permit reducerea distanței până la gospodăria fiecărui client, să sporească eficiența deplasărilor și, astfel, să reducă perioada staționărilor neproductive a echipamentului. Aceste echipe mobile dispun de mijloace de transport echipat, pentru ca inginerii companiei să poată efectua cea mai largă gamă de lucrări de reparații, direct pe teren. Aceleași echipe efectuează punerea în funcțiune a tractoarelor Lovol, efectuează lucrări și înlocuiri planificate și instruiesc angajații clienților în exploatarea eficientă și corectă a tractoarelor Lovol.

La dispoziția angajaților Serviciului de intervenţie sunt depozite centrale și regionale de piese de schimb Lovol de producție originală în cele mai populare poziții, ceea ce permite, în cele mai multe cazuri, să fie evitate pierderile de timp în așteptarea comenzii, pieselor de schimb necesare de la uzină.

Numărul de telefon al liniei fierbinţi a Serviciului de intervenţie: 022 50 33 40.

Deservire tractoarelor Lovol