Emblema Lovol FT 904 deja în Moldova!

Compania Conagromas a adus in Moldova primul lot de tractoare de nouă generație Lovol FT 904. Acest model a fost prezentat pentru prima dată la Global Business Conference Lovol 2016 în luna octombrie a anului trecut, în China, iar astăzi este la dispoziția fermierilor moldoveni.

Modelul Lovol FT 904 este proiectat pentru lucrări agricole pe terenuri neirigate, si poate realiza cu ușurință sarcinile de transport al materiilor prime. Se descurca cu orice lucrări în domeniu cum ar fi arat, semănat, cultivare, și așa mai departe.

Care sunt avantajele noului LOVOL? Experții considera FT 904, ca fiind următorul pas în dezvoltarea producătorului chinez de mașini agricole. În primul rând, emblema chineza a făcut un salt spre calitate. Experții compara noile modele Lovol cu clasa de masini New Holland. Așa că, pentru o varietate de parametri tehnici, FT 904 chiar ii depaseste. Iar oferta de preț favorabila pentru tractorul Lovol FT 904 este unul dintre principalele avantaje competitive ale noii generații de tractoare.

In viitorul apropiat compania Conagromas intentioneaza sa aduca in Moldova inca un sir de modele noi de tractoare Lovol. In primul rând, modelul FT 904, 50 de cai putere.

Conagromas este distribuitorul oficial Lovol Moldova, creează clienților săi un preț exclusiv pentru tehnica Agricola de la cel mai important producător chinez și oferă proprietarilor Lovol servicii de garantie profesionale cu un ciclu complet.

Lovol FT 904