Lovol a devenit cea mai de incredere companie

De acum înainte, Lovol are dreptul la un process de vamuire mai simplificat, inclusiv la drepturile de prioritate la o serie de proceduri vamale, reducerea taxelor vamale și acordarea unui administrator special din partea serviciului vamal pentru coordonarea si abordarea problemelor complexe.

Pentru a obține titlul de AA Companie, Lovol a depus actele în anul 2013, acesta a trecut cu succes inspecție auditorului societății și a predat raportul final al activităților sale la Direcția Generală a Vămilor în 2014.

De acum toate procedurile vamale vor avea loc în cadrul sistemului simplificat, ceea ce va reduce semnificativ timpul de livrare a produselor către cumpărător, pentru a crește competitivitatea financiară si va spori atractivitatea tractorului Lovol inclusiv pe piața din Republica Moldova.

Conagromas SRL – este reprezentantul oficial al liderului chinez în producția de mașini agricole din Moldova – ofera tractoare Lovol la preturi excelente, și asigură servicii de calitate și garanție post vinzare, folosind piese de schimb originale.

Lovol are dreptul la un process de vamuire simplificat