Tractoare Foton cuceresc piața rusească

În Republica Moldova se vede o cerere crescătoare a tehnicii Foton. Mașini agricole chineze se caracterizează cu profitabilitate, performanță si preț competitiv. Acest lucru face foarte atractivă această tehnică pentru fermierii din Moldova. În țara noastră, aceste tractoare furnizează compania Foton Conagromas SRL, reprezentantul oficial al producătorului chinez FOTON LOVOL în Republica Moldova. Dvs. puteși aprecia personal această tehnică în sala comercială Conagromaș SRL, aflată pe strada Munchești, 271/7. Există, de asemenea și alte centre comerciale unde este prezentată marca FOTON în multe alte orașe și centre raionale din Moldova.

Rusia a început recent, colaborarea cu producător chinez Foton LOVOL. Multe companii mari din Rusia au subsemnay contractel de furnizare a echipamentelor agricole și de construcții Foton. Foton LOVOL a devenit unul dintre cei mai populari furnizori de tractoare si utilaje de construcții din Rusia!

Ritmul vânzărilor a tractoarelor Foton a crescut, astfel încât acestea ar putea remodela fundamental piața rusă contemporană. Vânzări mari reprezintă rezultatul a mai multor factori. Și totuși principalul factor este calitatea tehnicii Foton. Datorită prețurilor ieftine, fiabilității și înaltei performanțe tractoarelor Foton, acestea au o popularitate în creștere în rândul agricultorilor și constructorilor ruși. Toate acestea favorizează creșterea vânzărilor de echipamente a brand-ului Foton.

De exemplu, recent a fost încheiat contractul pe furnizarea unui număr mare de mașini Foton la Ekaterinburg. Tractoare Foton vor lucra la construirea unui nou stadion pentru Cupa Mondială. Pentru a efectua toate lucrările la timp, organizatorii au decis să cumpere cele mai sigure mașini, dar și cele productive, așa mașini ca tractoare Foton.

Tractoare Foton in Russia