Tractoarele Lovol: un salt de la categoria de începători la lideri

Expoziția de primăvară Moldagrotech este un eveniment de proporţii mai modeste comparativ cu cea de toamnă, dar este, totuși, un loc important pentru agricultori și dealerii care vând echipamente agricole, pentru a „simţi pulsul timpului”, pentru a identifica nevoile și oportunitățile. Expoziția se desfășoară în sezonul când lipsa timpului este foarte resimţită, dar, cu toate acestea, sute de reprezentanți și proprietari de gospodării agricole vin la Chișinău pentru a participa la o expoziție de profil – pentru a-şi exprimă dorințele, a se familiariza cu noutăţile expoziţiei, a discuta condiţiile de creditare, a lua deciziile finale şi, în cele din urmă, a încheia  tranzacţii de procurare a mașinilor agricole.

Tractoare Lovol

De la tractorul de pionierat al pieței chineze  la brandul global

Tractoarele Lovol și-au pierdut în cele din urmă statutul de „noutate pe piață” și cu fermitate şi-au ocupat locul, dacă nu la categoria „clasice”, cel puțin, la cea a tehnicii agricole deja bine cunoscute proprietarilor de grădini și podgorii, mașini, care se pot lăuda cu un preț excelent și capacități tehnice formidabile. Posibil, pentru managerii Conagromas, dealerul oficial al companiei Lovol din Moldova, actualmente  este important și oportun să informeze fermierii că Lovol nu este doar o întreprindere-pioner al industriei producătoare de tractoare din China, ci o marcă a unei corporaţii internaționale care, în fiecare an, îşi sporeşte capacitatea de producere în Europa și înregistrează succese la capitolul standarde de calitate și confort european. Astfel, compania livrează pe piața moldovenească așa-numitele tractoare de export, care sunt echipate cu o cabină de generația a treia.

Tractoare Lovol

Cerere la tractoare greu de îndeplinit

Reprezentanţii Conagromas oferă clienților săi o gamă completă de echipamente tractate și montate, care sunt agregate cu tractoare Lovol. Acestea sunt pluguri, mulcere, freze, pulverizatoare și cultivatoare. Pentru deservirea clienților companiei este inaugurat un centru de acordare a serviciilor operaționale și profesionale, care dispune de o gamă completă de piese de schimb la depozitul din Moldova. Producătorul demonstrează permanent că este orientat spre client şi satisface toate cazurile asigurate.

Tractoare Lovol

Elocvente în acest sens sunt calitatea și prețul, iar cea mai bună publicitate pentru Lovol sunt recomandările proprietarilor de echipament. De mai mulți ani, peste o sută de mașini Lovol sunt achiziționate anual de agricultorii din Moldova. Doar în cadrul expoziției au fost vândute cinci tractoare Lovol de 45, 50, 60 și 75 CP.

Tractoare Lovol

În acest an, achiziționarea echipamentului Lovol de la depozit este mult mai complicată. De obicei, se face o comandă preliminară. Cererea de mașini pentru executarea lucrărilor în câmp este, de asemenea, în creștere.  Cu alte cuvinte, brandul Lovol, în câțiva ani, a devenit lider în segmentul de tractoare pentru livezi și podgorii.

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol