Tractoare Foton la expozitia AGRO-2014

Orașul Kiev (Ucraina) la începutul lunii iunie 2014 a gazduit expoziția internațională de mașini agricole Agro 2014. Mai mult de 900 de companii au prezentat utilajele agricole. Cel mai mult au fost reprezentate tractoare. Împreună cu alte companii Foton LOVOL a prezentat, de asemenea, două mașini populare.

Tractoare Foton sunt foarte populare în Ucraina și nu au nevoie de publicitate în plus. Prin urmare, la eveniment au participat doar două dintre cele mai populare modele de tractoare: Foton 454 și Foton 504.

Foton 454 este compact, ușor și rapid în funcțiune, are o putere de ridicare buna. Tractor este foarte convenabil pentru întreținere. Lucreaza la ferme agricole, vie și grădină.

Tractor Foton 504 este o mașină productiva cu un design modern. Tractor are cabina cu încălzire. Datorita ferestre si usi din sticla se creează o imagine de ansamblu buna. Lucreaza în sectoarele agricole și de construcții.

Tractoare Foton se bucura de o popularitate buna nu numai în Ucraina, dar și în Republica Moldova. Datorita lucrului econom, usurintei de deservire și prețului competitiv, fermierii moldoveni preferă acest brand. Puteți găsi aceste și alte modele de tractoare Foton la spatii comerciale de Conagromas SRL, reprezentantul oficial al Foton LOVOL in Republica Moldova.

Tractoare Foton la expozitia AGRO-2014