Tractorul Lovol 454 în designul nou acum şi în Moldova!

Compania Conagromas – dealer oficial al producătorului chinez de maşini agricole Lovol are plăcerea de a vă anunţa despre apariţia în seria sa de modele a tractorului Lovol 454 în designul nou.

Tractoarele Lovol FT454 diferă de celelalte printr-un şir de priorităţi. Ele sunt compacte, uşor de manevrat, în plus au o putere impunătoare de ridicare. Tractoarele Lovol 454 sunt comode şi în întreţinerea tehnică.

Tractoarele Lovol 454 sunt dotate cu motor diesel în patru cilindru, cu puterea de 45 CP, răcire cu apă, suspensie spate pe trei puncte, tracţiune 4х4, servodirecţie hidrovolumică, acţionare cu două viteze, precum cutie de viteze 8+8, cabină confortabilă cu încălzire şi pentru crearea contragreutăţii cu balastul frontal.

Ce înseamnă denumirea tractorului Lovol 454?

Primele două cifre din denumirea tractorului (45) ne sugerează puterea motorului în cai-putere. În acest caz este de 45 CP. Ultima cifră din denumire ne indică că toate cele 4 roţi sunt motoare.

Tractorul Lovol 454 în designul nou a fost deja prezentat pe platforma din faţa sediului companiei Moldagrotech (str. Munceşti, 271).

Conagromas – dealer oficial Lovol în Moldova – oferă clienţilor săi doar cele mai bune preţuri la tractoare fabricate de principalul producător chinez şi asigură deţinătorilor de Lovol un service profesional pentru întreg ciclul. De aceea a procura tractoare Lovol e mai bine de la compania Canagromas!

Tractorul Lovol 454