Adunarea anuală a Foton LOVOL

Recent a avut loc întâlnirea anuală a producatorilor si realizatorilor de mașini agricole Foton LOVOL in străinătate. La adunarea au participat reprezentanți ai plantelor companiei, centre de inginerie și de analiză de vânzări. Evenimentul a avut loc în orașul pitoresc din Qingdao, situat pe malul Marei Galbene.

In mai multe rapoarte se observa cresterea în vânzările de tractoare Foton, în fabricarea cărora sunt folosite din ce în ce tehnologii inovatoare. De asemenea, in parcursul întâlnirii au fost dezvoltate abordări pentru a promova vânzările de tractoare, acordarea de sprijin financiar și tehnic pentru clienți și alte măsuri de promovare a produselor Foton LOVOL pe piețele externe.

Tractor Foton LOVOL este disponibil si pentru fermieri din Moldova. Datorită prețurilor rezonabile, de înaltă performanță și ușurința de deservire, acestea mașină agrara de la început este in cerere mare. Pe piața moldovenească compania Foton LOVOL furnizează o serie de tractoare de înaltă calitate, de la tractor Lovol TE 254 de mica putere pana la tractoare mari universale Foton 1254 FT.

Adunarea anuală a Foton LOVOL