Service si piese

Service tractoare Lovol

Deservire tractoarelor Lovol

11

La etapa actuală de dezvoltare a agriculturii este extrem de important nu numai să se folosească mașini de înaltă calitate, ci să fie asigurată deservirea lor la nivel profesional, în timp util, la un cost rezonabil și pe parcursul întregului ciclu de utilizare. Compania Conagromas își dezvoltă sfera serviciilor astfel, încât fiecare client, în orice regiune a țării, să beneficieze de servicii de calitate.

Principala sarcină a Serviciului de intervenţie Conagromas este reducerea perioadei staționărilor neproductive și maximizarea duratei de funcționare a tractoarelor Lovol. Serviciul de intervenţie al companiei Conagromas asigură suportul tehnic al întregului parc de tractoare Lovol din Moldova și garantează plecări la timp pe tot parcursul anului, indiferent de sezon, sau de condițiile meteo.

Inginerii și mecanicii Conagromas sunt experți profesioniști în domeniu, care poartă întreaga responsabilitate pentru fiecare reparație. Cunoștințele și abilitățile personalului de serviciu evoluează în mod constant, din contul experienței și sistemului de formare continuă pe care Conagromas l-a constituit în comun cu Lovol.

Pentru a maximiza implementarea completă a obiectivelor, Conagromas dezvoltă continuu o structură regională de servicii. Actualmente, compania dispune de o bază extensivă de reparații în capitală, care este asigurată 100% din punct de vedere tehnic cu toate uneltele și echipamentele necesare.

Echipele regionale, mobile, de prestare a serviciilor din Edineți, Drochia, Bălți și Cahul permit reducerea distanței până la gospodăria fiecărui client, să sporească eficiența deplasărilor și, astfel, să reducă perioada staționărilor neproductive a echipamentului. Aceste echipe mobile dispun de mijloace de transport echipat, pentru ca inginerii companiei să poată efectua cea mai largă gamă de lucrări de reparații, direct pe teren. Aceleași echipe efectuează punerea în funcțiune a tractoarelor Lovol, efectuează lucrări și înlocuiri planificate și instruiesc angajații clienților în exploatarea eficientă și corectă a tractoarelor Lovol.

La dispoziția angajaților Serviciului de intervenţie sunt depozite centrale și regionale de piese de schimb Lovol de producție originală în cele mai populare poziții, ceea ce permite, în cele mai multe cazuri, să fie evitate pierderile de timp în așteptarea comenzii, pieselor de schimb necesare de la uzină.

Numărul de telefon al liniei fierbinţi a Serviciului de intervenţie: 022 50 33 40.

11

Piese de schimb pentru tractoare Lovol

Piese de schimb pentru tractoarele Lovol – lider de piață de construcție a tractoarelor din China, sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu utilizarea celor mai moderne echipamente. Piesele de schimb Lovol trec prin mai multe etape de control al calității la intrare.

Compania Conagromas tinde să satisfacă cererea clienților pentru piese de schimb cât mai repede posibil. În acest scop, compania a creat o rețea de 13 depozite de piese de schimbîn întreaga țară, în care se păstrează toate componentele de bază și a piesele de schimb, în exclusivitate de producție originală. Datorită acestui fapt, în cele mai frecvente cazuri piesele de schimb sunt în imediata apropiere a gospodăriilor de fermieri. Sortimentul pieselor de schimb mai solicitate se menține constant la nivelul necesar.

Sortimentul complet de piese de schimb pentru tractoarele Lovol se asigură din contul livrărilor de la uzina producătoare din China. La sediul central al LOVOL a fost înființat un depozit de piese de schimb cu cel mai nou sistem de gestionare a comenzilor. Comenzile pentru piesele de schimb sunt procesate cu promptitudine și acuratețe. Livrarea comenzii de la uzina producătoare către o gospodărie de fermieri concretă are loc în termenul cel mai mic posibil.

Piesele de schimb Lovol au ambalaj original și sigur (hârtie uleioasă, cutii albe de carton, peliculă cu bule de aer).

La apariția cazurilor de garanție piesele de schimb și lucrările de înlocuire se oferă gratuit.

Telefonul liniei fierbinte: 022 819 250.

Lasă-ți contactele Dvs

si va vom contacta