Despre companie

Conagromas SRL

Conagromas SRL – dealer oficial al Lovol

Conagromas SRL este distribuitorul oficial şi exclusiv al Lovol International Heavy Industry Co, Ltd. în Republica Moldova. Echipa Conagromas livrează în Moldova tractoare Lovol și oferă un ciclu complet de deservire a acestora – de la pregătirea pre-vânzare și instruirea personalului clienților, până la planificarea deservirilor tehnice și reparațiilor capitale de orice complexitate, folosind piese de schimb originale.

Conagromas SRL a intrat pe piața din Moldova cu tractoare Lovol (denumirea veche-Foton) din 2008. În acest timp managerii companiei au căpătat o vastă experienţă de muncă și o înţelegere profundă a nevoilor clientilor. Compania dispune de o reţea extinsă, care continuă să crească, de reprezentanţe de vânzări şi echipe de deservire în întreaga ţară.

Împreună cu corporația Lovol International Heavy Industry Co., Ltd., reprezentantul din Moldova realizează cu succes an de an planul ambiţios de cucerire a reputaţiei de lider şi partener de neînlocuit pentru fermierii din Moldova. Pentru aceasta, Conagromas dispune de cel mai important lucru: tehnică ultramodernă la un preț unical în segmentul său şi deservie profesională.

Lasă-ți contactele Dvs

si va vom contacta