Despre noi

Despre Lovol Heavy Industry

LOVOL (Lovol Heavy Industry CO., Ltd.) este cel mai mare producător de tractoare, echipamente de construcții și comerciale din China. În ultimii ani, datorită absorbției unui număr de fabrici europene în Italia, această companie pilot a industriei chineze devine, de fapt, o corporație transnațională de nivel mondial. Strategia corporaţiei este inclusă în formula: „Creștere rapidă – schimbări structurale – globalizare”.

Compania Lovol a fost înființată în anul 1998 şi, pe parcursul activităţii sale, demonstrează un ritm incredibil de dezvoltare. Astfel, cifra de afaceri totală a vânzărilor în 2015 a atins cota de trei miliarde de dolari. Actualmente, în companie activează circa 15 mii de angajați. În 2016, Lovol a fost inclusă în lista celoe mai scumpe 500 branduri din China. La moment, compania are statutul de principala întreprindere naţională de înaltă tehnologie.

Lovol este liderul incontestabil la categoria vânzărilor de combine în China. Cota pieței de combine Lovol în țară este de 70%. Şi-a consolidat poziția de lider şi pe segmentul tractoarelor de putere mică și mijlocie. Același lucru este valabil şi despre vehicule comerciale mici. De exemplu, motocicletele pentru transport de marfă FOTON FIVE-STAR ocupă primul loc în vânzările din China. Utilajele de construcții, încărcătoarele frontale, excavatoarele și instalațiile de foraj rotative produse de Lovol demonstrează o dezvoltare rapidă.

În fiecare an, compania LOVOL deschide în mod activ piețele străine. Peste 100 de dealeri străini ai companiei Lovol lucrează în întreaga lume. Configurația inițială a sistemului de distribuție globală a vânzărilor este completă. Acum, corporația câștigă încrederea fermierilor din întreaga lume, oferind mașini fiabile, confortabile și moderne, la prețuri competitive.

Lasă-ți contactele Dvs

si va vom contacta