Către începutul sezonului Conagromas prezintă o gamă largă de tractoare Lovol

În așteptarea sezonului agricol, pe șantierul de mașini agricole Conagromas din Chișinău este prezentată cea mai mare gamă de tractoare Lovol.

Lovol TB

Cel mai accesibil tractor – Lovol TB 504 Acesta dezvoltă o performanță nominală de 50 de cai putere și are o punte față cu o bună capacitate de control și o cutie de viteze cu schimbare ușoară și lină a vitezelor. La baza TB 504 este un motor diesel cu patru cilindri cu cuplu mare.

Modelul de tractor Lovol TB 604 (putere nominală 60 CP) este prezentat pe site-ul utilajelor agricole în trei versiuni – generația anterioară a 604th, noua generație a modelului și modificarea Lovol TB 604N. Tractorul cu marcajul „N” este o ver1177siune mai îngustă, concepută pentru utilizarea eficientă în livezile și podgoriile din Moldova.

Cel mai puternic tractor din linia de modele – modelul Lovol TD 1104, care dezvoltă o performanță de 110 cai putere. Acest tractor multifuncțional vă permite să lucrați cu utilaje tractabile și atașabile mai grele.

Fiecare din modelele Lovol este utilizat pentru a îndeplini sarcini agricole specifice. Trăsătura comună a gamei de modele este prețul tractoarelor, care câștigă semnificativ în comparație cu toți concurenții de pe piață. Vă așteptăm în octombrie la expoziția Moldagrotech 2019, unde va fi prezentată cea mai completă gamă de tractoare Lovol.