Conagromas a introdus fermierilor moldoveni cele mai recente noutati ale companiei Lovol la expozitia Moldagrotech-2015

La 21-24 octombrie compania Conagromas – dealer oficial al tehnicii agricole chineze LOVOL, a luat parte la expozitia de toamna MOLDAGROTEСH 2015 in cadrul centrului expozitional Moldexpo. Ultima expoziție a fost una dintre cele mai mari din ultimii ani. Tractoarele LOVOL au fost amplasate pe 100m₂ chiar în centrul salei de expoziție.

Standul companiei sa bucurat de un mare interes în rândul vizitatorilor la expoziția de toamnă. Tractoarele Lovol au apărut pe piața din Moldova în urmă cu câțiva ani, dar au reușit deja să câștige recunoașterea consumatorilor. În acest an, la stand-ul expozitional LOVOL au fost prezentate 4 tractore de la producătorul chinez:

  • Tractor LOVOL 254 (cu cabina), cu o capacitate de 25 CP
  • Tractor LOVOL 454, cu o capacitate de 45 CP
  • Tractor LOVOL 604N, cu o capacitate de 60 CP
  • Tractor LOVOL  754, cu o capacitate de 75 CP

LOVOL FT 254 si LOVOL FT 454, sunt tractoare de putere mica si medie (25 și 45 CP), concepute pentru diferite tipuri de lucrari în gospodarii mici, vii, livezi și legumicultura.

Tractorul LOVOL TB 604N cu puterea de 60HP – este un tractor îngust, special conceput pentru grădini întinse și vii ,latimea sa de numai 1,4m vă permite să efectuați cu ușurință toate operațiunile între rândurile de 2 metri.

Tractorul LOVOL FT 754 cu capacitate de 75 CP efectuează cea mai largă gamă de lucrari in camp si gradina: arat, cultivat, cultivare între rânduri, semănat, pulverizare, cosit etc. Ideal se potriveste pentru agricultura.

O caracteristică specială a tuturor modelelor LOVOL – e fiabilitate ridicată, eficiență și o priza de putere robusta , ceea ce il face mai versatil și profitabil in comparatie cu tractoarele MTZ.

Vă invităm să evaluati utilajele agricole Lovol la centru de comercializare amplasat la str.Muncesti 271/7.

MOLDAGROTEСH 2015