CONAGROMAȘ prezintă noul model de tractor LOVOL – TB604

Dealerul LOVOL – CONAGROMAȘ SRL – comunică despre apariția la vitrinile de vînzare ale companiei unui nou model de tractor LOVOL – TB 604.

Noul tractor LOVOL TB 604 este dotat cu-n motor Diesel cu 4 cilindri, cu turbină, cu o putere de 60 CP, produs după licența uzinei engleze PERKINS. Tractorul are formula la roți 4×4. Indicele „60” din modelul tractorului semnifică puterea tractorului, iar „4” – că tractorul este 4×4, și are toate roțile conducătoare.

Volumul la motor constituie 4 litri. În completarea standard tractorul LOVOL TB 604 este echipat cu ridicător spate cu prinderea în 3 puncte, greutăți adiționale pe față și spate, amplificator hidraulic la volan și 2 perechi de mufe hidraulice. Conectarea transmisiilor are loc prin intermediul unui ambreiaj cu dinți pentru conectare. Levierul de conectare a transmisiilor cutiei de viteze se găsește în partea laterală a operatorului. Tractoarele LOVOL TB 604 4×4 au un blocaj al diferențialului, frîne independente și bugie de incandescență pentru o ușoară pornire în timpul sezonului de iarnă.

Tractorul LOVOL TB 604 este destinat pentru efectuarea lucrărilor în livezi, vii și ogoare, precum și pentru sectorul comunal. Tractorul este simplu în exploatare și se descurcă cu orice sarcini care-i sunt puse în față.

Tractorul LOVOL TB 604 se remarcă prin calitatea bună a pieselor și a ansamblurilor de piese. Tractorul a trecut certificarea după toate standardele UE existente și va fi propus spre vînzare în întreaga Europă. Tehnica LOVOL se utilizează în gospodării mici și mijlocii, ea este eficientă în cazul stropirii, cultivării, cosirii, transportării ș.a.

Prima unitate de tractor este adusă la comandă. În continuare, TB 604 va fi adus în stoc.

CONAGROMAȘ SRL propune clienților săi prețuri exclusive pentru cel mai bun brand de tractoare chineze – LOVOL și asigură deservirea profesională și asortimentul complet al pieselor de schimb originale.

tractor LOVOL – TB604