Lovol a dobândit fabrica de tractoare din Italia și lansează trei noi modele la nivel European

La începutul anului 2016 a fost anunțat oficial noul proprietar al fabricii italiene Goldoni din Modena, numele caruia este Lovol. Compania Lovol intentioneaza sa lanseze producția de tractoare in cadrul acestei uzine incepind cu luna ianuarie 2016.

În anii următori, Lovol intenționează să investească in fabrica din Modena un capital semnificativ. Dobindirea fabricii Goldoni Lovol planifica a fi utilizata drept baza de productie în Europa, pentru a crea trei linii noi de tractoare Lovol cu puterea 100-250 Cp. Aceste noi modele de Lovol au fost prezentate pentru prima data la Targul din Hanover în noiembrie 2015 și  au fost apreciate de către experți drept ambiție a lui Lovol de a ajunge la un nivel european complet nou.

Procurarea fabricii din Italia – este un alt pas important în planurile strategice globale ale companiei Lovol, despre care a fost anuntat inca din anul 2011. Nu cu mult timp în urmă, Lovol a dobindit oficial 100% din actiunile producătorului cu renume mondial de semănători cu însămânțare de precizie MaterMacc.

Fabrica Lovol in Italia