Conagromas a castigat titlul de Excellent Dealer Lovol la conferință internaționala de business

În octombrie compania Conagromas – dealer official al utilajelor agricole Lovol in Moldova, a fost invitata la conferința internațională „Lovol 2016: Global Conference Business”, în Veyfang (provincia Sindao, China). Conagromas participă la conferința Lovol deja al doilea an consecutiv. În acest an comapniei Conagromas i-a fost acordat titlul „dealer excellent al utilajelor agricole” („Excellent Dealer of Agricultural Equipment Business”).

Obiectivul principal al conferinței a fost de a discuta despre planul de implementarea a tractoarelor Lovol în străinătate și planul de comercializare a noilor produse producatorului din China. În plus, la business – conferinta au fost introduse pentru prima dată noutatile absolute de la Lovol – noul model TD 1104, cit și versia renovata si îmbunătățită a tractorului TB 754. Tractorul TD 1104 este conceput pentru utilizarea in lucrările pe terenurilor agricole non-irigabile, care de asemenea, cu usurinta poate indeplini sarcini de transportare de materiei prime. Iar versiunea îmbunătățită a tractorului TB 754, este un produs multifunctional, care cel mai bine se potriveste pentru munca în livezi.

Timp deja de 17 de ani, uzina Lovol este in continua dezvoltare, crește potențialul al produselor inovatoare, treptat se dezvolta un sistem de cercetare și dezvoltare la nivel global. Astăzi, există deja șase serii de tractoare Lovol, capacitatea caror este de la 20 pina la 230 cai putere. Deja de 10 ani tractoarele Lovol ocupata poziția de lider în piața chineză, și foarte activ explora piața internațională, cum ar fi piața agricolă din Republica Moldova.

Conagromas este dealer oficial Lovol in Moldova ,pentru clienții săi formeaza prețuri exclusive pentru tractoarele de la producatorul chinez și oferă servicii profesionale cu un ciclu deplin pentru detinatorii tractoarelor Lovol.

Conagromas Excellent Dealer LOVOL