Conagromas SRL la MOLDAGROTECH 2014

La acest eveniment, compania a prezentat următoarele tractoare: FOTON FT254, FOTON FT454, FOTON FT604 N și FOTON FT754. De asemenea, pe ecran mare au fost prezentate unele modele de pluguri, cultivatoare și alte echipamente agricole.

Expoziția „MOLDAGROTECH 2014” sa primit cu adevărat grandioasă: mai mult de 400 de participant, 144 de companii din 17 de țări. Programul expozițional a fost, de asemenea, foarte bogat: conferință internațională, o serie de seminare pe teme speciale, misiuni de afaceri și întâlniri. În cadrul expoziției a trecut o conferință internațională, o mulțime de seminare, misiuni de afaceri și întâlniri. Punctul culminant al expoziției a fost un număr de competiții petrecute: competiția mașinilor și utilajelor agricole inovatoare „Noutatea anului” și concursul „Fermier Nr. 1”. Câștigătorii au fost decorați cu medalii și premii prețioase.

Suntem încrezuți că standul nostru, mereu a interest pe toți vizitatorii. Tractor economic Foton este deja bine cunoscut printre fermierii moldoveni și permanent se află în cerere mare. Vom fi bucuroși să vă vedem și la expozițiile viitoare a companiei noastre!

Conagromas SRL la MOLDAGROTECH 2014