Tehnologii inovatoare FOTON LOVOL pentru combaterea coroziunei carcasei

Compania FOTON LOVOL face tot posibilul pentru ca mașinile agricole fabricate să funcționeze în siguranță în orice condiții. Sarcina creatorilor de tractoare constă în creșterea protecției împotriva murdăriei, prafului, apei și nisipului pe întreaga durată de exploatare. Pentru combaterea eficace a coroziunii, inginerii companiei au început să aplice electroforeza catodică pentru protecția înaltă a carcasei.

Tehnologia de protecție FOTON LOVOL constă în faptul că carcasa tractorului este imersat în soluții, după care se aplică tensiunea electrică. Inovația acestei operațiuni tradiționale a demonstrat, că prin schimbarea polarității, se formează o acoperire cu legatură moleculară mult mai puternică.

Un factor suplimentar care sporește protecția carcasei tractoarelor FOTON, este calitatea vopselei cu care se acoperă toate piesele metalice principale.

Compania Conagromaș, dealerul oficial și exclusiv FOTON LOVOL în Republica Moldova, asigură că tractoarele liderului chinez în producția de mașini agricole, sunt gata să lucreze în mod fiabil în zona noastră climatică, care se caracterizează prin diferențe de precipitații și temperaturi.

FOTON LOVOL pentru combaterea coroziunei carcasei