A fost fabricat a 80000-lea tractor Foton

Recent, corporația internațională Foton LOVOL a remarcat un eveniment important – a fost fabricat a 80000-lea tractor de marca Foton. Evenimentul de ceremonie a avut loc direct în hala de productie a fabricii Foton LOVOL in China.

Festival companiei au vizitat reprezentanti din guvernul RPC și oficialități locale. La eveniment a mai participat ambasadorul sudanez in China. În același timp, guvernul sudanez a semnat un acord comercial cu China pentru furnizarea tractoarelor mari Foton și asistență statului african în dezvoltarea agriculturii.

În ultimii ani, Foton LOVOL acordă o atenție deosebită la creșterea vanzarilor de tractoare pe piață mondiala. Pentru fiecare țară se dezvolta un program diferit de livrare tractoare, ținând cont de climă, sol și alte condiții. În Moldova tractoare Foton se aduc de dealer oficial Conagromas SRL. Tractoarele importate sunt eficiente, fiabile, usoare la deservire si la un pret relativ mic. Din acest motiv, mulți fermieri din Moldova aleg aceste mașini pentru gospodariile lor.

80000-lea tractor Foton