Tractoare Lovol

Tractoare Lovol

Tractoare Lovol si piese de schimb din China  >  Tractoare Lovol

Tractoare Lovol TQ seria

TQ Серия (130 c.p.)

Tractor nou Lovol TQ seria cu putere marita are are un design simplificat si modern. Pe tractor seria TD este instalat motor cu 6 cilindre cu 130 cai putere.

Tractoare Lovol TA seria

TA Serie (83 c.p.)

Lovol TA 824 – este un tractor nou în totalitate, care posedă un șir de avantaje, dintre care principala fiind – prețul concurențial. Este unu tractor universal din noua generație, care poate fi utilizat la toate tipurile de lucrări agricole, inclusiv, și pentru prelucrarea solului printre rânduri.

Tractoare Lovol TD seria

TD Serie (75-110 c.p.)

Tractor Lovol TD seria are are un design simplificat si modern. Pe tractor seria TD este instalat motor de un brand renumit Perkins cu patru cilindre.

Tractoare Lovol TB 454, 504, 604, 754

TB Serie (45-75 с.p.)

Tractoare din seria TB (Lovol 454, Lovol 504, Lovol 604, Lovol 754) se caracterizează prin comoditate, multifuncționalitate, eficacitate și calitate înaltă. Ele vă oferă o nouă experiență de lucru.

Tractoare Lovol TE Serie 254

TE Serie (25-40 c.p.)

Compania LOVOL propune spre atenția dvs. tractoarele seriei TE (TE 254), destinate pentru efectuarea lucrărilor de deservire în livezi, cosirea ierbii, plantarea gazonului, lucrări de cultivare în cadrul gospodăriilor fermiere, lucrărilor de construcție și la curățirea zăpezii.