Fiabilitate și eficiență. Fermierii din nordul Moldovei s-au familiarizat cu brandul Lovol

În acest an, Conagromas continuă tradiția de succes de a prezenta utilaje agricole în diverse regiuni ale țării. Primul eveniment a avut loc la Bălți, pe 20 martie, unde a fost prezentată gama de utilaje fermierilor din nordul Moldovei. De asemenea, la eveniment a participat un reprezentant regional Lovol din China. Au fost invitați să participe clienții companiei din raioanele Fălești, Rezina, Edineț, Drochia, Ungheni, Soroca și municipiul Bălți. Aproximativ 150 de fermieri au răspuns invitației.

Lovol atrage prin raportul său excelent între eficiență, calitate și preț. La Bălți, a fost prezentată o gamă largă de tractoare Lovol – de la modele cu puteri cuprinse între 25 și 195 CP. Printre modelele prezentate la eveniment s-au numărat Lovol 254, 604, 754, 854, 904, 1304 și 2004.

Un interes deosebit pentru fermieri a stârnit noul model de tractor Lovol-2004 cu o putere de 195 CP. Acest tractor se remarcă prin ușurința în utilizare, iar recenziile clienților confirmă costurile reduse de operare. Un avantaj important îl reprezintă garanția extinsă de fabrică de doi ani și capacitatea de a echipa tractorul cu roți spate duble, care reduc presiunea asupra solului și îmbunătățesc tracțiunea în timpul lucrărilor precum cultivarea de primăvară, aratul și afânarea. Potrivit clienților, acest model înlocuiește cu succes tractoarele mai vechi, inclusiv modelele obișnuite precum T-150 și K-700.

Fermierii din nordul regiunii care utilizează deja tractoare Lovol au confirmat fiabilitatea și eficacitatea acestora.

Lasati un comentariu