Fermierii din sudul Moldovei au văzut la Comrat întreaga linie de tractoare Lovol

Pe 22 iunie, managerii Conagromas au prezentat întreaga linie de tractoare Lovol la Comrat, inclusiv noul Lovol TR – 1954, care a stârnit un mare interes și discuție activă. Seria TB este reprezentată de modelele 604 și 754. Aceasta este o serie ușoară. Astfel de utilaje sunt folosite pe suprafețe mici, în livezi și vii.

Seria TH 854 este seria de tip mediu. Tractoarele universale pentru culturi în rânduri Lovol TH 854 înlocuiesc cu succes Belarus 82.1

Seria TD reprezentată de modelele 1104 și 1304 este o serie mai complicată. Acestea sunt tractoare universale pentru toate lucrările, inclusiv cele mai grele, asociate cu unități grele. Această serie este deosebit de relevantă în condițiile Moldovei, cu topografia complexă și solurile dificile.

Seria TR este o serie bogată în energie. Tractorul Lovol TR 954 este proiectat pentru lucrări grele – arat, cultivare, afânare adâncă, discare – la ferme cu o suprafață de peste 300 de hectare. Această serie a fost prezentată pentru prima dată în Moldova și a stârnit un mare interes datorită setului complet, simplității designului, accesibilității în întreținere și prețului competitiv. Primele vânzări ale acestui model au avut deja loc, există recenzii pozitive de la fermieri și precomenzi pentru sezonul de toamnă sunt în curs de procesare.

Reamintim că compania prezintă o garanție extinsă cu un an pentru toate tractoarele Lovol achiziționate în 2023.

Lasati un comentariu