În anul 2018, vânzările de tractoare Lovol în Moldova au crescut cu 60%

Tehnologiile moderne, calitatea și accesibilitatea Lovol câștigă tot mai mult încrederea fermierilor moldoveni. Astfel, în doar un an, vânzările Lovol în țara noastră au crescut cu 60%. Acum, tractoarele acestui brand ocupă o cotă foarte importantă în segmentul de 50 – 100 CP.

Avantajele strategice ale tractoarelor Lovol sunt calitatea brandului de nivel mondial și tehnologiile moderne la un preț accesibil. În Moldova, proprietarii Lovol beneficiază de un serviciu operativ pentru clienți. Datorită disponibilității pieselor de schimb în stoc și a rapidităţii intervenţiei echipelor mobile de la centrele service, în 2018, perioada de staționare a tractorului Lovol a fost de numai o zi.

vânzările de tractoare Lovol în Moldova au crescut

Tractoarele Lovol sunt livrate în Moldova cu design modern și cu un nivel sporit de confort, fiind comparabile cu multe din mașinile de brand europene. Astăzi, compania Conagromas oferă clienților săi trei serii de tractoare Lovol: TD, TE și TB. Tractoarele TD, de la 75 la 110 CP, sunt liderii de vânzări Lovol.

Dacă anterior Lovol era poziționat drept lider în construcția de tractoare din China, astăzi putem vorbi de Lovol ca brand transnațional. În ultimii ani, compania și-a consolidat pozițiile globale prin achiziționarea unui număr de uzine în Italia. Vânzările Lovol sunt, de asemenea, globalizate. De exemplu, anul trecut s-a înregistrat o creștere rapidă a vânzărilor în America de Nord.