În Moldova sunt deja disponibile tractoarele Lovol din seria TR cu o putere de 195 CP

Seria nouă TR de tractoare Lovol este elaborată pentru executarea unui spectru larg de lucrări care necesită resurse mari de energie. Puterea tractoarelor se situaeză în intervalul de la 150 pînă la 220 CP.

Tractorul Lovol TR 1954 este reprezentantul acestei serii, proiectat și confecționat conform tehnologiilor europene cu utilizarea pieselor și componentelor de bază de la cei mai buni productători din lume.

Acest tractor este echipat cu o cabină ermetică îmbunătățită cu aer condiționat, încălzire și scaun Grammer (Germania), cameră video pentru vizulizarea părții din spate, ceea ce asigură înaltul nivel de confort al operatorului. Asemenea tractorul are un motor cu 6 cilindri, cu aspirare turbo a aerului, volumul motorului este 6440 cm. cub., corespunde normei de emisie Euro-2, cu-n coeficient al momentului de rotație de 30%. Cutia mecanică de viteze cu sincroni și cu revers are o gamă mare de alegere a vitezei – 16F+16R – ceea ce garantează o schimbare liniștită a treptei de transmisie.

Alte particularități ale tractorului sunt compresorul de aer și resiverul, dimensiunea roților din față – 16.9R28, iar al celor din spate este 20.8R38, și alt moment este că în spate tractorul este echipat cu roți duble. Ambreiajul tractorului este de la producătorul LUK (Germania). Cabina acestuia face parte din generația a 3-a cu aspectul modern și îmbunătățit.

Astfel, noul tractor Lovol TR 1954 posedă un înalt nivel de siguranță, productivitate și confort, ceea ce-l face atractiv pentru cercul larg de clienți potențiali din Moldova, care sunt cointeresați în procurarea tractorului modern, energic cu-n raport preț-calitate perfect, disponibilitate de piese de schimb și susținere tehnică.

Tractorul Lovol TR 1954 poate fi deja văzut la vitrinele de expoziție ale companiei. Amintim, că la procurarea tractorului Lovol în 2023 acționează termenul de garanție extins.

Pentru informații suplimentare apelați la: 022 819 250.

Lasati un comentariu