Lovol continuă să cucerească bătrânul continent

Fermierii europeni, destul de conservativi, care de decenii colaborează cu cei mai buni producători locali, demonstrează o atitudine rezervată faţă de tot ce este nou. Aceştia pot fi impresionaţi cu greu. Cu toate acestea, liderul chinez Foton Lovol reuşeşte să aducă argumente fezabile pentru cea mai supraîncărcată piaţă din lume.

Cu aproape zece ani în urmă era practic imposibil să vezi un tractor produs în China în gospodăriile din Europa. În prezent cele mai de top branduri chineze participă cu regularitate la cele mai mari expoziţii din Europa, şi practic în fiecare stat european au fost deschise dealer centre. Această „revoluţie” se datorează inovaţiilor în domeniul calităţii şi designului şi creării unei baze tehnologice pe „bătrânul continent”.

Lovol s-a înscris în cel mai remarcabil mod în cursa pentru câştig în Europa. Astfel, pentru prima dată în istoria prestigiosului premiu „Tractorul anului 2016” în lista candidaţilor a fost inclus tractorul Lovol 5130 produs în China. Acesta a fost dezvoltat de inginerii europeni, japonezi şi chinezi şi este prevăzut pentru piaţa europeană şi chineză, iar lansarea acestuia a fost realizată în China. Lovol intenţionează în scurt timp să-şi constituie sediul principal european în oraşul Bologna, şi începe să dezvolte tot mai activ reţeaua sa de dealeri.

În Moldova Lovol avansează cu aceeaşi dinamică. Anual parcul de tractoare se extinde semnificativ. Reprezentantul oficial, compania Conagromaş lărgeşte spectrul lucrărilor de reparaţie şi întreţinere a tehnicii Lovol şi asigură dotarea integrală cu piese de schimb. Tractoarele Lovol devin tot mai recunoscute pe câmpiile şi în livezile din Moldova, fiind un ajutor de încredere şi sigur.

Lovol Europa