LOVOL și-a demonstrat avantajele sale la cea mai grandioasă expoziție dedicată grădinii

De pe 14 până pe 17 septembrie 2016 în Nürnberg (Germania) a avut loc Expoziția internațională de utilaje pentru landșaft și grădină GalaBau 2016. Aceasta reprezintă cea mai mare expoziție din lume dedicată utilajelor pentru landșaft și grădină. Compania LOVOL și-a prezentat în cadrul expoziției tractoarele LOVOL, care au atras mare atenție din partea agrarienilor și experților ramurii respective.

Tractoarele LOVOL au fost concepute în mod exclusiv pentru piața europeană și destinate gospodăriilor mici și mijlocii precum și lucrărilor publice. Pe lângă faptul că tractorul LOVOL are un exterior atractiv, acesta mai posedă un șir de caracteristici unice.

După ce și-a făcut apariția pe piața europeană în anul 2007, tractorul LOVOL a devenit foarte popular în rândul clienților. Cota brand-ului pe piețile din Europa este în continuă creștere. Producătorul tot mai des obține clienți și în Moldova.

Societatea Conagromas SRL este reprezentantul oficial al companiei ” Lovol International Heavy Industry Co., Ltd” în Moldova. În cadrul galeriilor comerciale ale companiei este expus întregul sortiment de tehnică agricolă LOVOL, accesibilă pentru agrarienii europeni.

LOVOL la Expoziția internațională de utilaje pentru landșaft și grădină GalaBau 2016