Mijlocul de aur. Cum Lovol cucerește piețele europene?

Tractoarele familiei Lovol sunt utilaje moderne de înaltă tehnologie la un preț rezonabil. Anume așa combinație de «aur» sa primit la Lovol Heavy Industries, pilotul industriei chineze a tractoarelor, care se transformă rapid într-o companie internațională prin achiziționarea fabricilor în Europa.

Conducerea companiei consideră că a reușit să găsească o legătură intermediară pe piață – între tractoare la prețuri mici și mărci premium europene și americane, cu un echipament bogat și un preț corespunzător.

Preț atractiv și, în același timp, calitate ridicată – rezultatul unei organizări moderne a producției, a montajului de înaltă calitate și a componentelor de înaltă calitate. Tractoarele Lovol sunt echipate cu un motor Perkins, un ambreiaj ceramic cu două discuri LUK, un scaun de operator Grammer, o cabină panoramică-ergonomică din a treia generație conform standardelor de siguranță ROPS / FOPS și alte componente de înaltă calitate. Tractoarele Lovol de orice putere sunt confortabile. Toate modelele de peste 50 CP pot fi echipate cu o cabină sigilată, aer condiționat, faruri LED.

Cu astfel de avantaje, tractoarele Lovol sunt, fără îndoială, una dintre cele mai atractive oferte de pe piața mașinilor agricole din Moldova. Destul de rapid cresc vânzările la tractoarele Lovol în țara noastră. Cele mai întrebate sunt tractoare cu o putere peste 75 CP.

tractoare lovol