Lovol a prezentat trei modele de tractoare la principala expoziție agricolă din Moldova

La expoziția Moldagrotech Toamna, care a avut loc în perioada 19 – 22 octombrie la Moldexpo, a fost pregătită o ofertă specială pentru tractoarele Lovol. Trei modele au fost prezentate fermierilor din Moldova:

Lovol TR1954 – cel mai puternic reprezentant al familiei Lovol, echipat cu un motor de 195 CP și roți duble în spate. Acest tractor dispune de un minim de componente electronice și un design simplu, asigurând astfel costuri reduse de întreținere și reparații.

Lovol TD1054 – o noutate pentru 2023 în Moldova, cu o putere de 105 CP. Acest tractor versatil se utilizează în diverse domenii agricole. Înlocuind treptat modelul 1104, cu o putere cu 5 CP mai mică, menține aceleași caracteristici de funcționalitate și tracțiune, având totodată un preț mai atractiv.

Lovol TH854 – tractor de 85 CP potrivit pentru orice fermă și o gamă variată de aplicații. Acest model dispune de o transmisie cu marșarier, făcându-l extrem de convenabil pentru lucrul cu un încărcător frontal.

Lovol este cel mai mare producător de tractoare din China, cu o extindere constantă a liniei de produse, producției și distribuției la nivel global. Versiunile destinate exportului diferă semnificativ de cele pentru piața internă. Transmisiile și motoarele sunt produse în fabricile proprii, permițând producătorului să ofere o garanție extinsă de doi ani pentru toate modelele.

Oferta specială pentru tractoarele din 2022 va fi valabilă pentru o perioadă limitată până la epuizarea stocurilor. Pentru detalii apelați 022 55 0001.

1 Raspuns

Lasati un comentariu