Service si piese

Deservire tractoarelor Lovol

Piese de schimb pentru tractoare Lovol

Piese de schimb pentru tractoarele Lovol – lider de piață de construcție a tractoarelor din China, sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cu utilizarea celor mai moderne echipamente. Piesele de schimb Lovol trec prin mai multe etape de control al calității la intrare.

Compania Conagromas tinde să satisfacă cererea clienților pentru piese de schimb cât mai repede posibil. În acest scop, compania a creat o rețea de 13 depozite de piese de schimbîn întreaga țară, în care se păstrează toate componentele de bază și a piesele de schimb, în exclusivitate de producție originală. Datorită acestui fapt, în cele mai frecvente cazuri piesele de schimb sunt în imediata apropiere a gospodăriilor de fermieri. Sortimentul pieselor de schimb mai solicitate se menține constant la nivelul necesar.

Sortimentul complet de piese de schimb pentru tractoarele Lovol se asigură din contul livrărilor de la uzina producătoare din China. La sediul central al LOVOL a fost înființat un depozit de piese de schimb cu cel mai nou sistem de gestionare a comenzilor. Comenzile pentru piesele de schimb sunt procesate cu promptitudine și acuratețe. Livrarea comenzii de la uzina producătoare către o gospodărie de fermieri concretă are loc în termenul cel mai mic posibil.

Piesele de schimb Lovol au ambalaj original și sigur (hârtie uleioasă, cutii albe de carton, peliculă cu bule de aer).

La apariția cazurilor de garanție piesele de schimb și lucrările de înlocuire se oferă gratuit.

11
Lovol Heavy Industry CO.,LTD.

Manager: Andrian Novatchii
+373 60 960 800
novatchii_a@agro.md
Moldova, Chisinau, str-la. Muncesti, 271/7
retele noastre de socializare

Lasă-ți contactele Dvs

si va vom contacta