Premiera generației a treia de tractoare Lovol în Moldova!

În decembrie, noul tractor, modelul Lovol 1304 de 130 CP va fi pus în vânzare pe platforma comercială din strada Munceşti 271/7. Odată cu prima livrare a acestui tractor vor începe vânzările noilor tractoare Lovol de generaţia a treia în țara noastră.

Produsul inovativ a fost elaborat de specialiştii filialei europene a concernului internațional Lovol și va face faţă aproape tuturor cerințelor pentru activitatea gospodăriilor de fermieri din Moldova. Lovol 1304 este echipat cu un motor modern cu cuplu ridicat, puterea maximă de dezvoltare fiind de 130 de cai-putere. Motorul are o eficiență ridicată și este agregat cu o cutie de viteze cu sincronizatoare.

tractor Lovol 1304

Pentru prima dată, modelul Lovol 1304 a fost prezentat la expoziția germană din Hanovra, de la mijlocul acestui an este disponibil pentru comandă în Moldova, iar în decembrie compania Conagromas așteaptă ca primul exemplar să apară pe platforma sa comercială din strada Munceşti 271/7. Reprezentanții companiei distribuitoare promit că tractorul Lovol 1304 va avea nu numai calități excepționale, ci și un preț atractiv și competitiv.

La cererea clientului, Lovol 1304 poate fi echipat suplimentar cu următoarele echipamente tractate: încărcător frontal, pulverizator, lamă, plug, distribuitor de îngrășăminte.