Liderii Conagromas au participat la forumul global Lovol

O conferință globală anuală privind viitorul apropiat al utilajelor agricole a avut loc în perioada 5-7 noiembrie la Weifang, China, la care s-au adunat dealeri de la Lovol, cel mai mare concern din Asia, producător de mașini agricole. Managerii dealerului Lovol din Moldova, Conagromas, au luat parte la această întâlnire anuală importantă a dealerilor.

Tema principală a forumului este „Modernizarea produsului, dezvoltarea multilaterală a pieței și un viitor de succes pentru Lovol”. Lovol este unul dintre cele mai promițătoare branduri, care înregistrează cea mai eficientă dezvoltare pe piața utilajelor agricole din lume. În fiecare an, clienții concernului iau cunoștință de noile realizări în domeniul tehnicii. În cadrul conferinței, reprezentanţii conducerii Lovol au informat partenerii despre o nouă strategie pentru următorii ani. Directorul executiv al Lovol, Wang Guimin, a menționat că, în viitorul apropiat, concernul tinde să devină lider în industria globală a tehnologiilor inteligente și să creeze soluții tehnologice inteligente pentru nevoile agriculturii moderne. Compania va continua să se dezvolte într-un ritm accelerat, în domeniul științific și tehnic, pentru a oferi distribuitorilor și clienților din diferite țări produse şi mai avansate și fiabile din punct de vedere tehnologic, servicii şi mai accesibile și convenabile. Managerii, inclusiv cei ai subdiviziunilor europene ale companiei, s-au referit la ultimele realizări și planuri de dezvoltare.

La rândul lor, dealerii Lovol din diferite țări au făcut schimb de experienţă și strategii de afaceri. În cadrul forumului au fost apreciate eforturile celor mai buni dealeri Lovol, din străinătate, care au efectuat o muncă excelentă și au contribuit semnificativ la asigurarea succesului general al concernului.

Programul forumului de afaceri a inclus o vizită la mai multe întreprinderi Lovol, unde dealerii s-au familiarizat cu cele mai moderne tehnologii de producție și gestionare a proceselor.
Conagromas este dealerul oficial Lovol în Moldova, care furnizează tractoare Lovol și oferă un ciclu complet de servicii.

Forum Lovol 2019