Tractoarele LOVOL la expoziția agricolă Moldagrotehсh Autumn 2022

La cea de a XL-a ediție a expoziției agricole Moldagrotech Autumn 2022 modelele Lovol și-au găsit și ele locul și participarea lor obligatorie la standul companiei Conagromas. Aceste tractoare s-au remarcat printre multe altele atît prin aspectul lor modern, cît și prin completarea lor mai specială. Deja după atîția ani pe piața de tractoare din RM, tractoarele Lovol s-au dovedit a fi recunoscute imediat și foarte recomandabile. Ele combină optimal în integritatea lor tehnologiile moderne, aspectul plăcut, precum și robustitatea în lucru.

Compania și-a propus să prezinte spre atenția vizitatorilor expoziției atît modele de tractoare din seria puternică, numită și grea, cum ar fi: Lovol 1304, cît și din seria medie, așa modele precum: Lovol 904 și Lovol 854, ultimul fiind totodată și ca noutatea an. 2022.

Lovol 854 – face parte din seria globală care se vinde-n toată lumea TH. Tractorul a fost importat în acest an în țară drept ca înlocuitorul predecesorului său Lovol TA 824. Lovol 854 are 85 de cai putere, motor cu turbină de 3,5 litri, o cutie cu sincroni cu transmisia 12×12, cu revers. În spate tractorul este dotat cu-n ridicător puternic de 2000 kg. APP-ul este puternic, acționat prin discuri.

Despre dotarea tractorului se poate de spus că este echipat cu greutăți suplimentare, în față de 400 kg și pe roțile din spate de 160 kg, având o masă sumară de 4100 kg. Are 3 perechi de ieșiri hidraulice. O cabină modernă dotată cu aer condiționat și scaun Grammer.

După puterea dezvoltată și clasa de tracțiune acest tractor poate fi atașat la pluguri cu 3 trupițe, cultivatoare totale cu o lățime de 4 m și semănători de culturi prășitoare cu 6 rânduri.

Lovol 904 – primul model de tractor deja din seria TD. Tractorul are 90 cai putere, ceea ce-l poziționează printre tractoarele din clasa medie și un motor la fel dotat cu turbină, dar deja cu o capacitate de 4,67 litri. Cutia cu sincroni cu transmisia de 16 trepte înainte și 8 în spate oferă o bună alegere a vitezei optimale de lucru. Celelalți parametri-cheie sunt ca la tractorul anterior, cabina ermetică cu aer condiționat și scaun confortabil Grammer, ridicător hidraulic puternic în spate, APP-ul acționat prin disc.

Tractorul se agregă cu pluguri simple sau reversibile cu 3 trupițe, cultivatoare totale de 4-5 m și semănători de culturi prășitoare cu 6-8 rânduri.

La expoziție acest tractor a fost echipat cu-n încărcător frontal marca METAL FACH cu o capacitate de ridicare de 1600 kg la o înălțime de 4,5 m.

Lovol 1304 – cel mai puternic la moment pe piața din RM tractor din marca Lovol. Este un tractor de 130 cai putere cu-n motor cu 6 cilindri și un volum de 6,5 litri, tractorul care deține o mare resursă de putere pentru realizarea în primul rând a lucrărilor de bază a solului: arat, discuit, cultivat.

Transmisia este 16×8, ridicătorul hidraulic din spate are o capacitate de 3500 kg. Tractorul având 6600 kg.

Tractorul poate lucra cu-n plug, atât simplu, cât și reversibil cu 4 trupițe, cultivator total de 5 m și semănători de culturi prășitoare cu 8 rânduri.

Conagromas are dreptul exclusiv de comercializare a tractoarelor LOVOL în Republica Moldova. Și-n acest an managerii companiei au pregătit prețuri atractive și un mare sortiment de tractoare prezent deja în stoc la sediile companiei, atît la sediul central de la șos. Muncești 271/7, or. Chișinău, cît și la cele din întreaga țară.

2 Raspunsuri

Lasati un comentariu